Jämför betaltjänster enligt EU-standard

Här kan du jämföra vad olika betaltjänster kostar hos olika banker och andra betaltjänstföretag. Det här är en jämförelse enligt EU-standard. Jämförelsen kan uppvisa vissa tekniska problem som vi inte kan styra över. Då hänvisar vi till vår egen jämförelse av avgifter som delvis överlappar den enligt EU-standard. Läs mer om betaltjänster enligt EU-standard.

Om jämförelsen

Jämförelsen är uppbyggd så att du kan se vad olika företag tar ut för avgifter för samma tjänst. Du kan också se vad samma tjänst kostar att göra på olika sätt:

  • via internet- eller mobilbank
  • på ett kontor, alltså över disk
  • via telefonbank
  • övrigt, dvs på något annat sätt

Alla tjänster finns inte hos alla företag och det finns företag som erbjuder vissa, men inte alla, tjänster. Det kan därför finnas tomma fält. Det betyder att företaget inte lämnat någon prisuppgift för den tjänsten.

Fel i jämförelsen

Uppgifterna i jämförelsen bygger på data som företag lämnar till Finansinspektionen. Om du hittar ett fel i jämförelsen så ska du därför rapportera felet till Finansinspektionen.

Oberoende jämförelser

Våra jämförelser är framtagna för att ge dig ett bra underlag för beslut när du ska välja en försäkring, banktjänst eller en pensionsprodukt. Vi strävar efter att täcka in de flesta företag och produkter på marknaden och vi lyfter fram viktigt innehåll eller begränsningar som är bra att känna till. Vi jämför nästan aldrig premier i försäkringar, eftersom de sätts individuellt. Vi säljer ingenting och arbetar inte på uppdrag av något företag. Saknar du något företag eller produkt, så kontakta oss