Varning för bedrägeri!

Vi ringer aldrig upp dig om inte du ringt först! Just nu ser det ut som att vi ringer upp konsumenter från nummer som slutar på 22 58 00, Men det är bedragare som använder vårt nummer via s k spoofing. Läs mer här.

Om webbplatsen

Webbplatsen är gemensam för Konsumenternas Bank- och finansbyrå och Konsumenternas Försäkringsbyrå. Innehållet vänder sig i första hand till dig som är konsument. Webbplatsen fungerar bäst i webbläsaren Chrome.

Kontakta alltid webbredaktionen om du har några frågor kring hur du får använda materialet på webbplatsen: konsumenternas@konsumenternas.se.

Så får du använda vårt material

Materialet från den här webbplatsen får mångfaldigas och spridas både på papper och elektroniskt om du respekterar nedanstående.

Undvik möjlig förvanskning
Länkningspolicy
Kontakta webbredaktionen

Lyssna på konsumenternas.se

Du kan lyssna på vår webbplats med hjälp av ett hjälpmedel som heter Talande webb. 

Identifierar varken din dator eller dig som person

Konsumenternas.se använder analysverktyget Google Analytics i syfte att förstå och tolka användarbeteenden och på grundval av det försöka förhöja våra användares upplevelse av webbplatsen. Google Analytics lagrar ingen information om vem du som besökare är och kan varken identifiera din dator eller dig som person.

Avidentifierar IP-nummer
Lagrar cookie