2022-03-29 Nyhet

Jämför investeringssparkonton – ISK - hos Konsumenternas

På konsumenternas.se jämförs sedan flera år tillbaka olika bolags investeringssparkonton – ISK . Till exempel bolagens eventuella avgifter för kontot, antal valbara fonder och avgifter för sparande i värdepapper. I vår senaste jämförelse har fondutbudet ändrats, dessutom har ett nytt bolag tillkommit.

Om du funderar på att börja spara på ett investeringssparkonto – ISK, kan du använda vår jämförelse för att exempelvis se vilket bolag som har ett fondutbud som du uppskattar, eller kontrollera vilka andra sparprodukter de erbjuder inom ramen för kontot. Du kan också se om bolaget erbjuder någon särskild förvaltningstjänst eller inte och vilka avgifter de tar ut för sparande i andra fonder än sina egna.

- Även när du redan sparar på ett investeringssparkonto är det bra att regelbundet se över vilka sparprodukter du har på kontot, och om du är nöjd med dem, säger Susanne Johansson, jurist på Konsumenternas Bank- och finansbyrå.

- Jämför vad andra erbjuder och se med jämna mellanrum också över vilka avgifter som tas ut , så att du får bästa möjliga avkastning på dina placeringar, fortsätter Susanne Johansson.

I jämförelsen av ISK ser du också vad det kostar att flytta ditt ISK till ett annat ISK-bolag.

Jämför investeringssparkonton – ISK här eller läs på om ISK här på vår webbplats.