2022-12-20 Nyhet

Konsumenternas.se är Årets jämförare enligt Privata affärer

Tidningen Privata affärer har utsett konsumenternas.se till Årets jämförare. Motiveringen lyder ”När snålblåsten viner blir det extra viktigt att jämföra pris och kvalitet. Konsumenternas ger en hjälpande hand, helt gratis.”

Konsumenternas.se är en webbplats som drivs gemensamt av de oberoende stiftelserna Konsumenternas Bank- och finansbyrå och Konsumenternas Försäkringsbyrå. Vi har jämfört bank-, försäkrings- och pensionsprodukter i många år, bankprodukter sedan 1994 och försäkringar ända sedan 1979.

- Webbplatsen innehåller också fakta och information om bank- och försäkringsområdet. Här hittar konsumenterna även kalkyler, guider och förklaringar av gällande lagregler, säger Kicki Westerståhl, chef på Konsumenternas Bank- och finansbyrå.

Jämförelser är viktig konsumentinformation

Våra jämförelser är framtagna för att ge konsumenter bra beslutsunderlag när de ska välja en försäkring, banktjänst eller pensionsprodukt. Vi strävar efter att täcka in de flesta företag och produkter på marknaden och vi lyfter fram viktigt innehåll eller begränsningar som är bra att känna till. Vi jämför nästan aldrig premier i försäkringar, eftersom de sätts individuellt. Vi säljer ingenting och arbetar inte på uppdrag av något företag.

- Vi är otroligt glada och stolta över att våra jämförelser lyfts fram på det här sättet och hoppas att de på så sätt ska göra ännu större nytta för ännu fler konsumenter, säger Anna-Karin Baltzari Danfors, chef på Konsumenternas Försäkringsbyrå.

Läs mer hos Privata affärer

Se alla våra jämförelser av bank-, finans- och försäkringsprodukter och testa våra olika kalkyler, till exempel för bolån och ränteskillnadsersättning. 

 

Årets Jämförförare 2022.png