2020-02-19 Podd

Bank- och finanspodden utsedd till en av de bästa ekonomipoddarna!

Privata Pengar är en webbplats om privatekonomi som SevenDayBank står bakom. De listade i dagarna de tio bästa poddarna om privatekonomi. Bank- och finanspodden från Konsumenternas Bank- och finansbyrå utsågs till en av dem.

I Bank- och finanspodden pratar medarbetare på Konsumenternas Bank- och finansbyrå om olika frågor som de löpande hjälper konsumenter att få svar på.

SevenDayBank listade i dagarna de tio bästa poddarna om privatekonomi och Bank- och finanspodden från Konsumenternas Bank- och finansbyrå hamnade bland de tio bästa.

- Väldigt roligt, tycker juristerna Eva Lindström och Fredrik Pettersson, som oftast är de som samtalar i podden. Det är inte så lätt att tränga igenom det digitala bruset så vi är stolta över att bli uppmärksammade på det här sättet.

Så här skriver SevenDayBank om podden på Privata pengar:

"Tyvärr alldeles för sällan men helt oberoende och ytterst gediget går experterna på Konsumenternas Bank- och finansbyrå igenom viktiga privatekonomiska frågor. Vad har du för rättigheter när du byter bank? Vad är viktigt att tänka på när det gäller sparande till barnen? Hur fungerar egentligen en framtidsfullmakt? Kanske inte den poppigaste podcasten, men garanterat korrekt och alltid på konsumentens sida om de viktigaste privatekonomiska frågorna i livet."

Lyssna på Bank- och finanspodden här: