2020-12-18 Nyhet

Vi söker jurister

Vi söker två nyfikna och drivna jurister med stort intresse för konsumentfrågor inom bank- och finansområdet som vill vara med och utveckla vår verksamhet.

Konsumenternas Bank- och finansbyrå består i dag av 9 medarbetare på kontoret som ligger i Garnisonen på Karlavägen i Stockholm. Vi delar lokaler med Konsumenternas Försäkringsbyrå och Konsumenternas Energimarknadsbyrå och totalt är vi drygt 20 personer.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med vägledning till konsumenter per telefon och mejl samt löpande med att ta fram fakta och information till vår informativa webbplats (konsumenternas.se).

Du kommer också att delta i olika projektarbeten, föra dialoger med banker och företag inom finansbranschen, hålla presentationer samt ha kontakt med massmedia. I rollen ingår även att bevaka lagstiftning inom det finansiella området som på ett eller annat sätt får betydelse för konsumenter. Eftersom du kommer att ha löpande kontakter med konsumenter, myndigheter, branschorganisationer med flera är det därför viktigt att du håller dig uppdaterad både när det gäller regelverk och produktutveckling på finansområdet.

Sista ansökningsdag är den 17 januari. 

Läs mer om jobbet och ansök här: