2017-12-22 Nyhet

Konsumenternas Bank- och finansbyrå startar podd

I dagarna publicerades det första avsnittet av Bank- och finanspodden. I podden samtalar olika medarbetare på Konsumenternas Bank- och finansbyrå om frågor som vi dagligen hjälper konsumenter att få svar på.

Fredrik Pettersson är jurist och arbetar till vardags som vägledare på Konsumenternas Bank- och finansbyrå. Nu är han också programledare för Bank- och finanspodden.

- Tanken med podden är att komplettera vår fakta och information på webben genom att berätta om det vi hjälper konsumenter med i en kanal som många numera föredrar, berättar Fredrik Pettersson.

- I det första avsnittet intervjuar jag Kicki Westerståhl, chef för Konsumenternas Bank- och finansbyrå, och hon får berätta om byråns unika och oberoende vägledning i bank- och finansfrågor, fortsätter Fredrik Pettersson.

I kommande avsnitt samtalar Fredrik till exempel om framtidsfullmakter med Eva Lindström, också hon jurist på Konsumenternas Bank- och finansbyrå. Framtidsfullmakter är en möjlighet att säkerställa att man får hjälp med sina ekonomiska angelägenheter om man blir sjuk i framtiden.

Lyssna på Bank- och finanspodden här: