Varning för bedrägeri!

Vi ringer aldrig upp dig om inte du ringt först! Just nu ser det ut som att vi ringer upp konsumenter från nummer som slutar på 22 58 00, Men det är bedragare som använder vårt nummer via s k spoofing. Läs mer här.

2017-12-22 Nyhet

Konsumenternas Bank- och finansbyrå startar podd

I dagarna publicerades det första avsnittet av Bank- och finanspodden. I podden samtalar olika medarbetare på Konsumenternas Bank- och finansbyrå om frågor som vi dagligen hjälper konsumenter att få svar på.

Fredrik Pettersson är jurist och arbetar till vardags som vägledare på Konsumenternas Bank- och finansbyrå. Nu är han också programledare för Bank- och finanspodden.

- Tanken med podden är att komplettera vår fakta och information på webben genom att berätta om det vi hjälper konsumenter med i en kanal som många numera föredrar, berättar Fredrik Pettersson.

- I det första avsnittet intervjuar jag Kicki Westerståhl, chef för Konsumenternas Bank- och finansbyrå, och hon får berätta om byråns unika och oberoende vägledning i bank- och finansfrågor, fortsätter Fredrik Pettersson.

I kommande avsnitt samtalar Fredrik till exempel om framtidsfullmakter med Eva Lindström, också hon jurist på Konsumenternas Bank- och finansbyrå. Framtidsfullmakter är en möjlighet att säkerställa att man får hjälp med sina ekonomiska angelägenheter om man blir sjuk i framtiden.

Lyssna på Bank- och finanspodden här: