2023-10-30 Nyhet

Jurist/specialist till Konsumenternas Försäkringsbyrå

Vill du göra skillnad för Sveriges konsumenter inom försäkring?

Konsumenternas Försäkringsbyrå är en stiftelse som ger konsumenter vägledning i försäkrings- och pensionsfrågor. Våra huvudmän är Konsumentverket, Finansinspektionen och Svensk Försäkring. Vi söker nu en driven och mångfacetterad specialist/jurist, gärna med kunskap inom boendeförsäkring, som vill vara med och utveckla vår verksamhet.

Vårt kontor ligger i Garnisonen på Karlavägen i Stockholm och vi är idag 13 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Arbetet innefattar vägledning till konsumenter per telefon och mejl samt löpande arbete med vår informativa webbplats (konsumenternas.se) som innehåller försäkringsjämförelser och annan information. Du kommer löpande ha kontakt med försäkringsbolag, våra huvudmän och massmedia. I rollen ingår också att delta i olika projektarbeten, hålla presentationer etc.

I din roll kommer du att arbeta brett men din huvudinriktning kommer vara boendeförsäkring. Som specialist inom dessa områden ingår även omvärldsbevakning.

Vem är du?

Eftersom vi är en liten byrå behöver vi alla vara flexibla och mångsidiga. Framför allt har du ett stort intresse för boendefrågor. Vidare är du en drivande, engagerad och kreativ person med ett genuint intresse för människor och konsumentfrågor. Du är även analytisk med en förmåga att lyfta väsentligheter. Det är bra om du är bekväm med att röra dig i olika IT-miljöer och har ett stort intresse för kommunikation. Vi ser gärna att du har erfarenhet från försäkringsbranschen.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna-Karin Baltzari Danfors, chef för byrån, på tfn 070-391 88 87. Sista ansökningsdag är den 10 november 2023. Vi kallar till intervju löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi kan lova dig ett utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor i en spännande organisation!

Nyckelord: Lediga jobb, Lediga tjänster, Ledigt jobb, Ledig tjänst, Jobb, Försäkringsjobb, jobb på Konsumenternas försäkringsbyrå.

Ansök här

Sök tjänsten via WeSelect