Varning för bedrägeri!

Vi ringer aldrig upp dig om inte du ringt först! Just nu ser det ut som att vi ringer upp konsumenter från nummer som slutar på 22 58 00, Men det är bedragare som använder vårt nummer via s k spoofing. Läs mer här.

2019-07-05 Nyhet

Undvik vanliga försäkringsmissar

Hur kan du försäkra dig och din ekonomi? Så att du inte drabbas för hårt om det oväntade plötsligt händer. Det pratar Gabriella Hallberg från Konsumenternas Försäkringsbyrå om i det senaste avsnittet av podden Privatekonomi med Finansinspektionen.

Privatekonomi med Finansinspektionen är en podd om pengar. Där pratar Sofia Bjursell på Finansinspektionen (FI) med olika experter om frågor som rör privatekonomi.

Konsumenternas Försäkringsbyrå deltar regelbundet i olika samarbeten i syfte att sprida kunskap om vår oberoende och kostnadsfria konsumentvägledning. Gabriella Hallberg är jurist på Konsumenternas Försäkringsbyrå och föreläser ofta inom ramen för samarbetet Gilla din ekonomi, som genomförs i Finansinspektionens regi.

Här kan du lyssna på Privatekonomi med Finansinspektionen – ett avsnitt där Gabriella Hallberg, berättar hur du kan undvika de vanligaste och värsta försäkringsmissarna.