2019-07-03 Nyhet

Radioprogrammet Plånboken - i dag direkt från Almedalen

I dag svarar Anna-Karin Baltzari Danfors, chef på Konsumenternas Försäkringsbyrå, på konsumenternas frågor i Radioprogrammet Plånboken direkt från en studio i Almedalen.

Radioprogrammet Plånboken är en hjälpande röst till konsumenter i frågor som rör vardagsekonomin. Konsumenternas Försäkringsbyrå har under många år varit Plånbokens expert i försäkringsfrågor.

- Vi tycker att det är viktigt att nå ut med enkel information till Sveriges konsumenter om försäkringar. Lyssnarna ställer intressanta frågor och det är bra för andra lyssnare att ta del av informationen, säger Anna-Karin Baltzari Danfors.

- I dag är det extra roligt att svara på lyssnarnas frågor från Almedalen. Vi kommer att prata om bland annat fritidshus – och reseförsäkringar, försäkringar som är särskilt aktuella den här årstiden.

Konsumenternas Försäkringsbyrå deltar i olika aktiviteter i Almedalen. Där för vi fram konsumenternas perspektiv och berättar om byråns verksamhet. Vi arbetar på uppdrag av Konsumentverket, Finansinspektionen och branschorganisationen Svensk Försäkring. Läs mer om försäkring och pension här på vår webbplats konsumenternas.se och om hur vi är oberoende på riktigt.