2016-06-15

Ny pensionsspecialist till Konsumenternas Försäkringsbyrå

Stefan Thelenius blir Konsumenternas Försäkringsbyrås nya pensionsspecialist. Han tillträder tjänsten den 15 september. Stefan kommer närmast från Itello där han arbetat med test och utveckling av affärssystemet Inca. Stefan har stor erfarenhet av pensionsområdet och är en känd profil i sociala medier inom både pension och sparande.

Konsumenternas Försäkringsbyrås mål är att vara den naturliga kontaktpunkten för konsumenter som söker information om försäkring och pension. Digitala tjänster och sociala medier blir allt viktigare för byrån.

- Vi är väldigt glada att Stefan valt att börja hos oss, säger Anna-Karin Baltzari Danfors, chef på Konsumenternas Försäkringsbyrå. Hela försäkringsbranschen och även Konsumenternas Försäkringsbyrå påverkas mycket av digitaliseringen. Genom Stefans kompetens blir vi nu starkare på området och vi ser fram emot att gemensamt fortsätta utveckla ännu bättre tjänster till Sveriges konsumenter.

- Vi hoppas att vår kommunikation utåt kommer att stärkas ytterligare genom Stefans engagemang och erfarenheter.

Stefan ser fram emot de nya utmaningarna på Konsumenternas Försäkringsbyrå.

- Det känns spännande och stimulerande att få verka i en oberoende roll och lyfta fram egenskaper kring pension och försäkring på ett objektivt och förhoppningsvis begripligt sätt i för konsumenter relevanta sammanhang.

- Konsumenternas Försäkringsbyrå är ledande inom konsumentupplysning för pension och försäkringar enligt mig och det är med stor entusiasm och ödmjukhet som jag ser fram emot att ansluta till byrån i september.

Informationsansvarig
Konsumenternas Försäkringsbyrå