2016-12-16

Lediga jobb - Konsumenternas Försäkringsbyrå söker jurist/specialist

Konsumenternas Försäkringsbyrå är en stiftelse som ger oberoende vägledning till konsumenter i försäkrings- och pensionsfrågor. Våra huvudmän är Konsumentverket, Finansinspektionen och Svensk Försäkring.

Vi är idag 13 medarbetare som sitter i fina lokaler på Karlavägen 108. Vår verksamhet skapar intresse och vi behöver nu utöka med ytterligare en driven och engagerad jurist/specialist.

Arbetsuppgifter

Arbetet innefattar vägledning till konsumenter per telefon och mail samt löpande arbete med vår informativa webbplats konsumenternas.se. Du kommer också delta i olika projektarbeten, ha kontakt med försäkringsbolag och massmedia, hålla presentationer och mycket annat.

Vem är du?

Det är ett stort plus om du har kunskap inom försäkrings- och skadeståndsrätt, gärna med inriktning mot motorfordonsförsäkring. Kanske har du erfarenhet av motorskador och/eller produktutveckling.

Då vi är en liten byrå behöver vi alla vara flexibla och mångsidiga. Du är engagerad, trivs med att arbeta självständigt och har ett genuint intresse för människor och konsumentfrågor.

Vill du veta mer?

Har du ytterligare frågor, kontakta gärna Anna-Karin Baltzari Danfors på tel 070-391 88 87 eller maila din ansökan bestående av personligt brev och CV.

Sista ansökningsdag är den 15 januari. Vi kan lova dig en lärorik tid tillsammans med engagerade kollegor i en spännande organisation.

Informationsansvarig
Konsumenternas Försäkringsbyrå