2014-04-14

Lediga jobb - Bank- och finansbyrån söker ny medarbetare

Arbetet på byrån innebär att du ger vägledning och information till konsumenter i frågor som rör området bank och finans. Detta sker främst på telefon eller via mejl.

Du kommer även att ha kontakt med myndigheter, branschorganisationer och media. Det är därför viktigt att du håller dig uppdaterad både när det gäller regelverk och produktutveckling på finansområdet. I arbetet ingår också att ta fram material till vår webbplats.

Vi söker dig som har

praktisk erfarenhet från finansbranschenstort intresse för konsumentfrågor.

Vi ser gärna att du är jurist, ekonom eller har annan relevant bakgrund. Att du har lätt att uttrycka dig i både tal och skrift är viktigt – liksom förmågan att vara flexibel och tycka om att samarbeta med andra.

Vill du veta mer kan du kontakta:

Kicki Westerståhl, 08-522 789 81 kicki.westerstahl@konsumenternas.se

Ulf Rydstedt, 08-522 789 88, ulf.rydstedt@konsumenternas.se

Mejla eller skicka din ansökan till Konsumenternas Bank- och finansbyrå, Box 24215, 104 51 Stockholm, före den 2 maj. Intervjuer kommer att ske kontinuerligt.

Konsumenternas Bank- och finansbyrå lämnar kostnadsfri vägledning till konsumenter i frågor som rör bank, fondbolag, värdepappersbolag och andra finansiella företag. Byrån är en stiftelse vars huvudmän är Finansinspektionen, Konsumentverket, Svenska Bankföreningen, Fondbolagens Förening och Svenska Fondhandlareföreningen.

Informationsansvarig
Konsumenternas Bank- och finansbyrå