2017-08-31

Konsumenternas Försäkringsbyrå söker specialist/jurist inom personförsäkring

Konsumenternas Försäkringsbyrå är en stiftelse som ger konsumenter vägledning i i försäkrings- och pensionsfrågor. Våra huvudmän är Konsumentverket, Finansinspektionen och Svensk Försäkring. Vi söker nu en driven och mångfacetterad specialist/jurist med kunskap inom personförsäkring och/eller personskador som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vårt kontor ligger i Garnisonen på Karlavägen i Stockholm och vi är idag 13 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Arbetet innefattar vägledning till konsumenter per telefon och mail samt löpande arbete med vår informativa webbplats (konsumenternas.se). Du kommer också delta i olika projektarbeten, ha kontakt med försäkringsbolag, våra huvudmän och massmedia, hålla presentationer och mycket annat.

I din roll kommer du att arbeta brett men din huvudinriktning kommer vara personförsäkring.

Vem är du?

Eftersom vi är en liten organisation behöver vi alla vara flexibla och mångsidiga. Vi ser framför oss att du är en strukturerad, resultatorienterad, engagerad och kreativ person med ett genuint intresse för människor och konsumentfrågor. Naturligtvis vill vi också att du har erfarenhet av personförsäkring och/eller personskador.

Vill du veta mer?

Har du ytterligare frågor, kontakta gärna chefen för byrån Anna-Karin Baltzari Danfors på tel 070-391 88 87 alternativt vår jurist Lisa Halvorsen på
tel 070-763 39 63.

Sök jobbet

Sista ansökningsdag är den 24 september 2017. Vi kan lova dig ett utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor i en spännande organisation.

Du söker jobbet via vår administrativa partner. Klicka här.

 

Informationsansvarig
Konsumenternas Försäkringsbyrå