2016-02-23

Konsumenternas Försäkringsbyrå söker pensionsspecialist

Har du ett stort intresse för pensions- och försäkringsområdet? Trivs du med att arbeta målinriktat och självständigt tillsammans med engagerade kollegor i en spännande bransch? Då kan du vara den pensionsspecialist vi söker!

Som pensionsspecialist på Konsumenternas Försäkringsbyrå har du ett stimulerande arbete med möjlighet att påverka och att ständigt ha konsumenten i fokus. Arbetet innefattar vägledning till konsumenter per telefon och mail, löpande arbete med vår webbplats och att delta i olika projektarbeten.

Du kommer att ingå i vår "pensionsgrupp" där vi bevakar pensionsområdet. En växande del av vårt arbete drivs i projektform där vi skapar nya, webbaserade verktyg och guider för konsumenterna, som t ex vår Pensionsguide. Vi har många mediakontakter och är även aktiva i sociala medier. I arbetet ingår också att rapportera konsumentproblem till våra huvudmän samt att hålla olika former av utbildningar.

Vem är du?

Du bör ha en högskoleutbildning, gärna inom juridik, samhällsvetenskap eller ekonomi. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet från försäkringsbranschen, en myndighet eller liknande verksamhet. Som person är du engagerad, målinriktad, prestigelös och kan arbeta både självständigt och i grupp. Givetvis ska du också vara intresserad av människor och konsumentfrågor.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 11 mars 2016. Har du frågor, kontakta gärna biträdande chef Carita Lindborg på tel 08-522 789 78, eller 070-386 94 75.

Din ansökan skickar du till ledigajobb@konsumenternas.se.

Läs mer om Konsumenternas Försäkringsbyrå här.

 

 

Informationsansvarig
Konsumenternas Försäkringsbyrå